MAATWERK OPLOSSINGEN

Waarom InterieurDesign:

Uniek ontwerp op maat en passend
Gebruik van hoogwaardige materialen
Wij komen bij u langs thuis of op locatie
Afwijkende maten: kasten, tafels en keukens
Interieurontwerp voor op kantoor
Maatwerk displays en promotie-meubilair

Disclaimer

Disclaimer van www.interieurdesign-tenpierick.nl

Op het gebruik van deze website www.interieurdesign-tenpierick.nl zijn onderstaande gebruiksvoorwaarden van toepassing.
Door gebruik te maken van deze website, wordt u geacht kennis te hebben genomen van deze gebruiksvoorwaarden en deze te hebben aanvaard.


Gebruik van informatie
Interieurdesign Ten Pierick Noord-Holland streeft ernaar op deze website altijd juiste en actuele informatie aan te bieden. Hoewel deze informatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld, staat Interieurdesign Ten Pierick Noord-Holland niet in voor de volledigheid, juistheid of actualiteit van de informatie. De juridische informatie op de website is van algemene aard en kan niet worden beschouwd als een vervanging van juridisch advies. Aan de informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Interieurdesign Ten Pierick Noord-Holland aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade die voortvloeit uit het gebruik van de informatie of de website en evenmin voor het niet goed functioneren van de website. Op basis van het verzenden en ontvangen van informatie via de website of via e-mail kan niet zonder meer een relatie tussen Interieurdesign Ten Pierick Noord-Holland en de gebruiker van de website ontstaan.

E-mail
Interieurdesign Ten Pierick Noord-Holland garandeert niet dat aan haar gezonden e-mails (tijdig) worden ontvangen of verwerkt, omdat tijdige ontvangst van e-mails niet kan worden gegarandeerd.
Ook de veiligheid van het e-mailverkeer kan niet volledig worden gegarandeerd door de hieraan verbonden veiligheidsrisico’s.
Door zonder encryptie of wachtwoordbeveiliging per e-mail met Interieurdesign Ten Pierick Noord-Holland te corresponderen, accepteert u dit risico.

Hyperlinks
Deze website kan hyperlinks bevatten naar websites van derden. Interieurdesign Ten Pierick Noord-Holland heeft geen invloed op websites van derden en is niet verantwoordelijk voor de beschikbaarheid of inhoud daarvan. Interieurdesign Ten Pierick Noord-Holland aanvaardt dan ook geen aansprakelijkheid voor schade die voortvloeit uit het gebruik van websites van derden.

Intellectuele eigendomsrechten
Alle publicaties en uitingen van Interieurdesign Ten Pierick Noord-Holland zijn beschermd door auteursrecht en andere intellectuele eigendomsrechten.
Niets uit de publicaties en uitingen op deze website mag worden verveelvoudigd, gekopieerd of op een andere manier openbaar worden gemaakt, zonder dat Interieurdesign Ten Pierick Noord-Holland daar vooraf schriftelijke toestemming voor heeft gegeven.

WILT U EEN AFSPRAAK MAKEN OF EEN OFFERTE AANVRAGEN? BEL: 06-22958615